Почитувани,

Министерството за економија на РСМ објави ЈАВЕН ОГЛАС за финансиска поддршка за потрошена електрична енергија за лица кои спаѓаат во категоријата ранливи потрошувачи на енергија за 2023 година.

ЈАВЕН ОГЛАС>>>

БАРАЊЕ>>>

ИЗЈАВА-НОТАР>>>

ИЗЈАВА-НОТАР-САМЕЦ>>>