Почитувани,

Министерството за економија на РСМ објави ЈАВЕН ОГЛАС за финансиска поддршка за потрошена електрична енергија за лица со ниски примања за 2022 година.
Во прилог линк од Јавниот оглас со потребните документи.

ЈАВЕН ОГЛАС (отвори)